HERBION COWSLIP EXPECTORANT*150ML

0 Orders
#
In stock
321L

Description

HERBION COWSLIP EXPECTORANT*150ML

Shurup per ekspektorim permban nje perzierje te ekstrakteve ujore te rrenjeve te agulices dhe bimes se trumzes. Eshte produkt mjekesor qe ndiihmon ne lehtesimin e nxjerrjes se sekrecioneve gjate ftohjeve te zakonshme qe shoqerohen me kolle.

Te rritur dhe femije mbi 12 vjec: 4 here ne dite nga 1 luge matese
Femije 4-12 vjec: 3 here ne dite nga 1 luge matese.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “HERBION COWSLIP EXPECTORANT*150ML”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by