HESPIDIN GEL

0 Orders
#Walmark 010
In stock
1,248L

Description

HESPIDIN është gjithashtu e përdorshme në trajtë xheli dhe ka një efekt shumë të mirë në lëkuren rreth anusit në hemorroide. Ai ndihmon të reduktojë dhimbjen e shkaktuar prej hemorroideve, ka një aromë të këndshme dhe përthithet plotësisht nga lëkura.

HESPIDIN – Horse chestnut ka një efekt të dobishëm në trajtimin e hemorroideve. Hespidina përmban diosmin, hesperidin dhe horse chestnut. Horse chestnut shërben për të mbajtur shëndetin e venave dhe të kapilarëve, në këtë mënyrë ndikon pozitivisht në qarkullimin e gjakut. Gjithashtu ka një efekt të mirë në strukturat vaskulare në zonën përreth anusit-Hemorroide. Diosmin dhe Hesperidine janë bioflavonoide natyrale të nxjerra nga frutat e agrumeve.

 

Efektet:

-Horse Chestnut ndikon pozitivisht në përmirësimin mjekësor të hemorroideve

-Horse Chestnut ndikon pozitivisht mbi të gjitha në shëndetin e vazave të gjakut, pra edhe në zonën përreth anusit

-Horse Chestnut dhe Diosmin ndihmojnë për të mbajtur një qarkullim të mirë të gjakut.

 

Mënyra e përdorimit: Aplikoni një sasi të përshtatshme xhel në zonën e prekur dhe në mënyrë të barabartë dhe butësisht masazhojeni atë në lëkurë me lëvizje rrethore. Përsëriteni aplikomin minimalisht 2-3 herë në ditë në zonën përreth anusit-Hemorroide, pas higjienës me ujë, në temperaturën e trupit.

E rekomandueshme të përdoret njëkohësisht me Hespidin tablet për një efekt më të mirë.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “HESPIDIN GEL”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by