HESPIDIN

0 Orders
#Walmark 009
In stock
1,872L

Description

Hespidin

Diosmin 450mg, Hesperidin 50mg, Horse Chestnut

Hespidin – Horse chestnut ka një efekt të dobishëm në trajtimin e hemorroideve. Hespidina përmban diosmin, hesperidin dhe horse chestnut. Horse chestnut shërben për të mbajtur shëndetin e venave dhe të kapilarëve, në këtë mënyrë ndikon pozitivisht në qarkullimin e gjakut. Gjithashtu ka një efekt të mirë në strukturat vaskulare në zonën përreth anusit-Hemorroide. Diosmin dhe Hesperidin janë bioflavonoide natyrale të nxjerra nga frutat e agrumeve.

 Efektet:

  • Horse Chestnut ndikon pozitivisht në përmirësimin mjekësor të hemorroideve
  • Horse Chestnut ndikon pozitivisht mbi të gjitha në shëndetin e vazave të gjakut, pra edhe në zonën përreth anusit
  • Horse Chestnut dhe Diosmin ndihmojnë për të mbajtur një qarkullim të mirë të gjakut.

 

Mënyra e përdorimit: 1 tabletë në ditë e shoqëruar me një gotë ujë.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “HESPIDIN”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by