HIM

0 Orders
#Ch Bretton 011
In stock
6,990L

Description

HIM

Eau de parfum – 100 ml

Një aromë jashtëzakonisht energjike për burrat, ideal për përdorim të përditshëm.

Aroma e gjallë i përshtatet burrave që nuk u pëlqen mërzia dhe jetojnë aktivisht.

Brand

Christian Breton

Additional information

Formulimi

I përshtatshëm për

Veprimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “HIM”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags

,
Open chat
Powered by