Hipp Baby Water

0 Orders
#Hipp 010
In stock
250L

Description

Ujë HiPP për foshnje  1.5l

Eshte mineral natyral me permbajtje te ulet natriumi, i pershtatshem per pergatitjen e ushqimeve te foshnjeve.

Nuk ka nevoje per vlim

Perdorimi: Uje mund te perdoret menjehere pas hapjes.

Te ruhet larg nga drita dhe ne temperature ambjenti.

Pas hapjes sigurohuni qe shishja te qendroje e paster.

Nese shishja qendron me shume se 24 ore e hapur rekomandohet qe uji te vlohet para perdorimit.

Prodhuesi: Mineralbrunnen Krumbach GmbH Krumbach1,88353 Kisslegg Germany

Brand

HiPP

Për katër breza, familja Hipp ka shkuar pak më tej për t'u kujdesur për gjërat e vogla të jetës; gjërat që ne besojmë kanë vërtet rëndësi. Kjo është arsyeja pse Hipp janë pionierët në produktet organike dhe në bujqësi të qëndrueshme për mbi 60 vjet, për të ushqyer të vegjlit dhe për të mbrojtur të ardhmen e tyre, sepse Hipp ka ditur gjithmonë se puna me Nënën Natyrë është më e mira për planetin.

Additional information

Formulimi

Grup-mosha

I përshtatshëm për

Veprimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Hipp Baby Water”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by