Hipp Baby’s First Broccoli +4 m

0 Orders
#Hipp 026-1
In stock
200L

Description

Hipp Pure Brokoli – 125g

Përbërësit: ujë, brokoli*40%, miell misri*, niseshte orizi

*Pa kripë shtesë

*Nuk përmban gluten

*Prodhim organik

Përdorimi: Të fillohet të përdoret me porcione të vogla pas gjidhënies, duke e rritur sasinë me kalimin e kohës. Ngroheni puren në banjo mari ose në mikrovalë,

përziejeni dhe kontrolloni temperaturën. Ju lutem përdorni lugë plastike.

Pas hapjes të ruhet në frigorifer dhe të konsumohet ditën tjetër. Përdoret për fëmijë nga muaji i 4.

Pa konservat, aromatizues, ngjyrues dhe trashës

Kushtojni vëmëndje sigurisë së kavanozit:Të jetë I padëmtuar

Mbyllje hermetike e kapakut me vakum

Brand

HiPP

Për katër breza, familja Hipp ka shkuar pak më tej për t'u kujdesur për gjërat e vogla të jetës; gjërat që ne besojmë kanë vërtet rëndësi. Kjo është arsyeja pse Hipp janë pionierët në produktet organike dhe në bujqësi të qëndrueshme për mbi 60 vjet, për të ushqyer të vegjlit dhe për të mbrojtur të ardhmen e tyre, sepse Hipp ka ditur gjithmonë se puna me Nënën Natyrë është më e mira për planetin.

Additional information

Formulimi

Grup-mosha

I përshtatshëm për

Veprimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Hipp Baby’s First Broccoli +4 m”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by