Hipp Bebivita Banana & Apple

0 Orders
#Hipp 004
In stock
180L 162L

Description

Hipp Bebivita Pure Molle Banane 190g

Përbërësit: fruta 93%(mollë 60%,lëng molle nga koncentrati i lëngut të mollës,banane 14%), bullgur, niseshte orizi, vitamin C.

*Nuk përmban gluten

*Pa sheqer shtesë

Përdorimi: Të konsumohet midis vakteve. Pas hapjes të ruhet në frigorifer për 3 ditë. Ju lutem përdorni lugë plastike. Përdoret për fëmijë nga muaji i 4.

Pa konservant, aromatizues, ngjyrues dhe trashës.

Kushtojni vëmëndje sigurisë së kavanozit:

Të jetë i padëmtuar

Mbyllje hermetike e kapakut në vakum

Data e prodhimit dhe skadencës: Shiko në paketim

Brand

HiPP

Additional information

Formulimi

Grup-mosha

I përshtatshëm për

Veprimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Hipp Bebivita Banana & Apple”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by