Hipp Good Night Semolina Banana +4 m

0 Orders
#Hipp 029
In stock
250L

Description

Hipp Pure Banane Bullgur – 190g

Përbërësit: qumësht i përgatitur (35% qumësht,ujë, qumësht i skremuar 16%, vaj misri) banana 13%, bulgur 5, niseshte orizi, miell drithërash 1% (grurë, grurë kokërr gjatë, tërshërë), karbonat kalciumi, vitamin B1, vitamin A, vitamin D

*Përmban gluten

*Prodhim organik

*Gruri kokërr gjatë është lloj drithi

Përdorimi: Të përdoret si vakt i plotë. Ngroheni puren në mikrovalë, përziejeni dhe kontrolloni temperaturën. Ju lutem përdorni lugë plastike. Pas hapjes të ruhet në frigorifer dhe të konsumohet ditën tjetër. Përdoret për fëmijë nga muaji i 4.

Pa konservat, aromatizues, ngjyrues dhe trashes

Kushtojni vëmëndje sigurisë së kavanozit:Të jetë I padëmtuar

Mbyllje hermetike e kapakut me vakum

Data e prodhimit dhe skadencës: Shiko në paketim

Brand

HiPP

Për katër breza, familja Hipp ka shkuar pak më tej për t'u kujdesur për gjërat e vogla të jetës; gjërat që ne besojmë kanë vërtet rëndësi. Kjo është arsyeja pse Hipp janë pionierët në produktet organike dhe në bujqësi të qëndrueshme për mbi 60 vjet, për të ushqyer të vegjlit dhe për të mbrojtur të ardhmen e tyre, sepse Hipp ka ditur gjithmonë se puna me Nënën Natyrë është më e mira për planetin.

Additional information

Formulimi

Grup-mosha

I përshtatshëm për

Veprimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Hipp Good Night Semolina Banana +4 m”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by