Hipp Leng Multivitamina

0 Orders
#
In stock
200L

Description

Hipp Leng Multivitamina

HiPP bio-lëngjet janë prodhuar nga 100% frutat e pjekura natyrshëm. Lëngu i karrotave prodhohet nga karrotat e freskëta. Frutat dhe karrotat rriten sipas rregullave të rrepta të prodhimit biologjik pa plehra artificiale dhe produktet kimike për spërkatje. Ato rriten dhe piqen në kohën e duhur dhe kështu zhvillohen krejt natyrshëm me shijen e vet të veçantë. Prandaj nuk ka nevojë për shtesa të sheqerit apo të aromave. Këto janë të pasura me vitaminën C, të varfra me acide dhe janë të përshtatura për organizmin e ndjeshëm të foshnjes Tuaj. Lëngjet janë ideale si dhurues të mirë të vitaminave dhe ushqimit plotësues. Vitamina C e lëngjëve nxit marrjen e hekurit nga ushqimet e perimeve dhe drithërave.

Brand

HiPP

Për katër breza, familja Hipp ka shkuar pak më tej për t'u kujdesur për gjërat e vogla të jetës; gjërat që ne besojmë kanë vërtet rëndësi. Kjo është arsyeja pse Hipp janë pionierët në produktet organike dhe në bujqësi të qëndrueshme për mbi 60 vjet, për të ushqyer të vegjlit dhe për të mbrojtur të ardhmen e tyre, sepse Hipp ka ditur gjithmonë se puna me Nënën Natyrë është më e mira për planetin.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Ushqime

Open chat
Powered by