Hipp Fine Vegetables and Rice with Veal +8 m

0 Orders
#Hipp 031
In stock
270L

Description

Hipp Pure Perimesh me Orizi dhe Mish Viçi – 220 g

Përbërësit: perime*39% ( karrota, lulelakër ), ujë, oriz i zier 16%, mish vici 8%, vaj kolze 2.5%.

*Pa kripë shtesë

*Nuk përmban gluten

*Prodhim organik

Përdorimi: Të përdoret si vakt I plotë. Ngroheni puren në mikrovalë, përziejeni dhe kontrolloni temperaturën. Ju lutem përdorni lugë plastike.

Pas hapjes të ruhet në frigorifer dhe të konsumohet ditën tjetër. Përdoret për fëmijë nga muaji i 8.

Pa konservat, aromatizues, ngjyrues dhe trashës

Kushtojni vëmëndje sigurisë së kavanozit:Të jetë I padëmtuar

Mbyllje hermetike e kapakut me vakum

Data e prodhimit dhe skadencës: Shiko në paketim

Brand

HiPP

Për katër breza, familja Hipp ka shkuar pak më tej për t'u kujdesur për gjërat e vogla të jetës; gjërat që ne besojmë kanë vërtet rëndësi. Kjo është arsyeja pse Hipp janë pionierët në produktet organike dhe në bujqësi të qëndrueshme për mbi 60 vjet, për të ushqyer të vegjlit dhe për të mbrojtur të ardhmen e tyre, sepse Hipp ka ditur gjithmonë se puna me Nënën Natyrë është më e mira për planetin.

Additional information

Formulimi

Grup-mosha

I përshtatshëm për

Veprimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Hipp Fine Vegetables and Rice with Veal +8 m”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by