Hipp Organic Baby Cereal Baby’s First Rice +4 m

0 Orders
#Hipp 012
In stock
520L

Description

HiPP Pure Orizi

200g  

Përbërësit: miell orizi*, vitamin B1

* prodhim organik

Përdorimi: Eshtë e rëndësishme për shëndetin e foshnjes suaj ti kushtoni vëmëndje sasisë dhe përgatitjes. Gjithmonë ushqeheni foshnjen tuaj me lugë. Mbylleni qesen pas çdo përdorimi, vendoseni në vend të pastër dhe në temperaturë ambjenti. Të përdoret brenda 3-4 javë. Nuk duhet të ngohet në mikrovalë(rrezik nga djegia). Bëni kontrolle të vazhdushme dentale pas daljes së dhëmbëve të parë. Rekomandohet të përdoret për foshnje nga 4 muaj.

Përgatitja:

1.Vloni ujin dhe e lini të ftohet deri në 50°C.

2.Përgatit përafërsisht 200ml qumësht formule (që ju aktualisht përdorni).

3.Shtoni 3-4 lugë (22g) nga purea në një enë.

4.Shtoni qumështin e përgatitur më sipër dhe përzieni .

5.Lëreni të arrijë konsistencën e duhur para se ta konsumoni. Kontrolloni temperaturen.

Pa sheqer të shtuar , pa aromatizues, pa ngjyrues, pa konservant.

*sheqernat janë natyrale të përbërësve të formulës

*të përcaktuara sipas ligjit.

Brand

HiPP

Për katër breza, familja Hipp ka shkuar pak më tej për t'u kujdesur për gjërat e vogla të jetës; gjërat që ne besojmë kanë vërtet rëndësi. Kjo është arsyeja pse Hipp janë pionierët në produktet organike dhe në bujqësi të qëndrueshme për mbi 60 vjet, për të ushqyer të vegjlit dhe për të mbrojtur të ardhmen e tyre, sepse Hipp ka ditur gjithmonë se puna me Nënën Natyrë është më e mira për planetin.

Additional information

Formulimi

Grup-mosha

I përshtatshëm për

Veprimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Hipp Organic Baby Cereal Baby’s First Rice +4 m”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by