Hipp Organic Combiotic

0 Orders
#Hipp 008
In stock
950L

Description

Hipp Qumësht Combiotic 2 300gr

Përbërësit: qumësht I skremuar*, laktozë*, vajra bimore*(vaj palme*, vaj kolze*, vaj luledielli*), hirrë*galakto oligosaharide,nga laktoza* karbonat kalciumi, klorur kaliumi, vitamin C, L-triptofan, klorur kalciumi, sulfat hekuri, stabilizues acid laktik, kulturë natyrale e acidit laktik (lactobacillus fermentum hereditum *) ,vitamin E, vitamin A, niacin, oksid zinku, acid pantotenik, sulfat bakri, vitamin K, vitamin B1, vitamin B6, sulfat magnezi. acid folik, biotin, jodur kaliumi, vitaminB2, selenat natriumi, vitamin D, vitamin B12

* prodhim organik

* Lactobacillus fermentum CECT5716

* Vaj palme organik i certifikuar nga autoritetet e pavaruara kontrolluese

*Pa përbërës të modifikuar gjenetikisht (në përputhje me Rregulloren e Bujqësisë Organike)

Përdorimi: HiPP Combiotic 2 është krijuar posaçërisht për nevojat e foshnjes suaj që nga muaji i 6 duke ndikuar në zhvillimin e shëndetit pas gjidhënies dhe formulave të tjera të qumështit.

Udhëzime për përgatitje: Ju lutem kushtojni vëmendje udhëzimeve kur përgatisni formulën për foshnje.

Përgatitja e gabuar si dhe ruajtja e qumështit tëpërgatitur në shishe për një kohë më të gjatë mund të shkaktojë dëme shëndetësore, si për shembull rritja e baktereve të padëshiruara.

Për këtë arsye përgatitni gjithmonë ushqim të freskët për çdo vakt dhe konsumojeni menjëherë. Mos përdorni qumësht të ngelur nga shishet e mëparshme.

Pastroni me kujdes shishen ose biberonin. Paketimin e hapur mbylleni mirë pas çdo përdorimi, të ruhet në vend të thatë dhe temperaturë ambjenti, të konsumohet brenda tre javësh.

Qumështi nuk duhet të ngrohet në mikrovalë (rrezik nga djegia). Ju lutem sigurohuni që paketimi të jetë i padëmtuar para përdorimit.

Përgatitja:

1.Vloni ujin e pijshëm dhe lëreni të ftohet përafërsisht 40°-50°C.

2. Shtoni 2/3 e ujit të përgatitur brenda biberonit.

3. Lugën matëse mbusheni sipas sasisë së rekomanduar

4. Mbusheni biberonin dhe tundeni

5. Shtoni ujin e mbetur dhe tundeni përsëri disa herë.

6. Lëreni të ftohet në temperaturë ambjenti (përafërsisht 37°C).

*Për të parandaluar kulturat natyrale të acidit i laktik (Lactobacillus) nga dëmtimi ju lutem mos e përgatisni formulën me ujë të nxehtë.

Sikurse qumështi i gjirit edhe qumështi i formulës përmban karbohidrate. Ato janë pjesë e rëndësishme e dietës së foshnjes. Kontakti i vazhdueshëm i dhëmbëve të fëmijës suaj me ushqime që përmbajnë karbohidrate, mund të çojnë në prishjen e tyre. Ju lutem konsultohuni me mjekun tuaj!

Data e prodhimit dhe skadencës: Shiko në paketim

Shënim: Ushqimi i gjirit është ushqimi ideal për rritjen e shëndetshme dhe për zhvillimin e fëmijëve.

KUJDES! Ky produkt do të përdoret për foshnjat mbi 6 muajshe.

Përpara se të vendosësh të plotësosh ose të zëvendësosh ushqimin e gjirit me këtë produkt, këshillohuni me mjekun

Brand

HiPP

Për katër breza, familja Hipp ka shkuar pak më tej për t'u kujdesur për gjërat e vogla të jetës; gjërat që ne besojmë kanë vërtet rëndësi. Kjo është arsyeja pse Hipp janë pionierët në produktet organike dhe në bujqësi të qëndrueshme për mbi 60 vjet, për të ushqyer të vegjlit dhe për të mbrojtur të ardhmen e tyre, sepse Hipp ka ditur gjithmonë se puna me Nënën Natyrë është më e mira për planetin.

Additional information

Formulimi

Grup-mosha

I përshtatshëm për

Veprimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Hipp Organic Combiotic”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by