Hipp Organic Fennel Tea

0 Orders
#Hipp 005
In stock
400L

Description

Hipp Caj Fenel me Pustina  6/40g

Përbërësit: Finok organik

Përgatitja: Në 200 ml ujë të pijshëm të shtoni 1 bustinë dhe lëreni për 5 minuta. Ftoheni çajin në temperaturë ambjenti dhe konsumojeni.

Përdorimi: Në varësi të moshës së fëmijës suaj, rekomandohet 1-2 filxhan në ditë.

Pa sheqer, pa gluten, pa aromatizues, pa kontaminantë, pa përbërës të modifikuar gjenetikisht.

Të ruhet në vend të thatë.

Të përdoret: Shih në paketim

Prodhuesi: HiPP GMBH&CO EXPORT KG, A-4810 GMUNDEN/AUSTRIA

Brand

HiPP

Për katër breza, familja Hipp ka shkuar pak më tej për t'u kujdesur për gjërat e vogla të jetës; gjërat që ne besojmë kanë vërtet rëndësi. Kjo është arsyeja pse Hipp janë pionierët në produktet organike dhe në bujqësi të qëndrueshme për mbi 60 vjet, për të ushqyer të vegjlit dhe për të mbrojtur të ardhmen e tyre, sepse Hipp ka ditur gjithmonë se puna me Nënën Natyrë është më e mira për planetin.

Additional information

Grup-mosha

,

I përshtatshëm për

,

Veprimi

,

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Hipp Organic Fennel Tea”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by