Hipp Organic Hippis Fruits Wilds Berries in Apple Peach +4 m

0 Orders
#Hipp 019
Out of stock
160L

Out of stock

Description

Hippis Fruta Pylli Mollë dhe Pjeshkë – 100g

Përbërësit: fruta*100% (mollë* 73%, pjeshkë*16%, boronicë* 6%, mjedër 5%)

*Pa sheqer të shtuar

*Pa gluten

*Prodhim organik

Përdorimi: Për fëmijë nga muaji i 4. Pas hapjes të ruhet në frigorifer dhe të konsumohet brenda ditës. Sigurohuni që produkti të jetë i padëmtuar.

Data e prodhimit dhe skadencës: Shiko në paketim

Brand

HiPP

Për katër breza, familja Hipp ka shkuar pak më tej për t'u kujdesur për gjërat e vogla të jetës; gjërat që ne besojmë kanë vërtet rëndësi. Kjo është arsyeja pse Hipp janë pionierët në produktet organike dhe në bujqësi të qëndrueshme për mbi 60 vjet, për të ushqyer të vegjlit dhe për të mbrojtur të ardhmen e tyre, sepse Hipp ka ditur gjithmonë se puna me Nënën Natyrë është më e mira për planetin.

Additional information

Formulimi

Grup-mosha

I përshtatshëm për

Veprimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Hipp Organic Hippis Fruits Wilds Berries in Apple Peach +4 m”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by