Hipp Organic Juice with Apple +4 m

0 Orders
#Hipp 020
In stock
200L 180L

Description

Hipp Lëng Molle – 200ml

Përbërësit: lëng molle* nga koncentrati i lëngut të mollës, vitamin C

*Pa gluten

*Prodhim organik

Përdorimi: Për fëmijë nga muaji i 4. Tundeni përpara përdorimit. Burim i mire vitaminash. Mund të përdoret edhe i holluar me ujë në raportin 1:2.

Pas hapjes tëruhet në frigorifer dhe të konsumohet brenda 3 ditësh. Sigurohuni që produkti të jetë i padëmtuar.

Data e prodhimit dhe skadencës: Shiko në paketim

Brand

HiPP

Additional information

Formulimi

Grup-mosha

I përshtatshëm për

Veprimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Hipp Organic Juice with Apple +4 m”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by