Hipp Organic Juice with Plum and Pear +4 m

0 Orders
#Hipp 023
In stock
200L

Description

Hipp Lëng Kumbulle me dardhë – 200ml

Përbërësit: lëng kumbulle nga koncentrati I lëngut të kumbullës 70%, ujë, lëng dardhe nga koncentrarti I lëngut të dardhës 9%, vitamin C.

*Pa gluten

*Prodhim organik

Përdorimi: Për fëmijë nga muaji i 4.

Tundeni përpara përdorimit. Burim I mire vitaminash.

Mund të përdoret edhe I holluar me ujë në raportin 1:2.

Pas hapjes të ruhet në frigorifer dhe të konsumohet brenda 3 ditësh.

Sigurohuni që produkti të jetë i padëmtuar.

Data e prodhimit dhe skadencës: Shiko në paketim

Brand

HiPP

Për katër breza, familja Hipp ka shkuar pak më tej për t'u kujdesur për gjërat e vogla të jetës; gjërat që ne besojmë kanë vërtet rëndësi. Kjo është arsyeja pse Hipp janë pionierët në produktet organike dhe në bujqësi të qëndrueshme për mbi 60 vjet, për të ushqyer të vegjlit dhe për të mbrojtur të ardhmen e tyre, sepse Hipp ka ditur gjithmonë se puna me Nënën Natyrë është më e mira për planetin.

Additional information

Formulimi

Grup-mosha

I përshtatshëm për

Veprimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Hipp Organic Juice with Plum and Pear +4 m”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by