Hipp Organic Junior

0 Orders
#Hipp 007
In stock
1,440L

Description

Hipp Qumësht Junior Organic 3 500gr

Përbërësit: qumësht I skremuar*, vajra bimore*(vaj palme*, vaji kolze*, vaj luledielli*), laktozë*, karbonat kalciumi, vitamin C, ekstakt vanilie, laktat hekuri, karbonat magnezi, vitamin E, vitamin A, niacin, oksid zinku, acid pantotenik, sulfat bakri,vitamin K, vitamin B1, vitamin B6, jodur kaliumi, vitamin B2, acid folik, sulfat magnezi, selenat natriumi, vitamin D, biotin, vitamin B12.

* prodhim organik

* Vaj palme organik i certifikuar nga autoritetet e pavaruara kontrolluese

*Pa përbërës të modifikuar gjenetikisht (në përputhje me Rregulloren e Bujqësisë Organike)

Përdorimi: HiPP Junior Organic 3 është krijuar posaçërisht për fëmijë nga 12 muaj si një vakt me bazë qumështi i shoqëruar me drithëra. Mund të përdoret për mëngjes, darkë dhe midis vakteve.

Udhëzime për përgatitje: Ju lutem kushtoni vëmendje udhëzimeve kur përgatisni formulën për foshnjet.

Përgatitja e gabuar si dhe ruajtja e qumështit të përgatitur në shishe për një kohë më të gjatë mund të shkaktojë dëme shëndetësore, si për shembull rritja e baktereve të padëshiruara.

Për këtë arsye përgatitni gjithmonë ushqim të freskët për çdo vakt dhe konsumojeni menjëherë.

Mos përdorni qumësht të ngelur nga shishet e mëparshme. Pastroni me kujdes shishen ose biberonin.

Paketimin e hapur mbylleni mirë pas çdo përdorimi, të ruhet në ambient të thatë dhe temperaturë ambjenti, të konsumohet brenda tre javësh. Qumështi nuk duhet të ngrohet në mikrovalë (rrezik nga djegia). Ju lutem sigurohuni që paketimi të jetë i padëmtuar para përdorimit.

Përgatitja:

1.Vloni ujin e pijshëm dhe lëreni të ftohet përafërsisht 40°-50°C.

2. Shtoni 2/3 e ujit të përgatitur brenda biberonit.

3. Lugën matëse mbusheni sipas sasisë së rekomanduar

4. Mbusheni biberonin dhe tundeni.

5. Shtoni ujin e mbetur dhe tundeni përsëri disa herë.

6. Lëreni të ftohet në temperaturë ambjenti (përafërsisht 37°C).

Sikurse qumështi i gjirit edhe qumështi i formulës përmban karbohidrate.

Ato janë pjesë e rëndësishme e dietës së foshnjes.

Kontakti i vazhdueshëm i dhëmbëve të fëmijës suaj me ushqime që përmbajnë karbohidrate, mund të çojnë në prishjen e tyre.

Ju lutem konsultohuni me mjekun tuaj!

Data e prodhimit dhe skadencës: Shiko në paketim

Shënim: Ushqimi i gjirit është ushqimi ideal për rritjen e shëndetshme dhe për zhvillimin e fëmijëve. KUJDES!

Ky produkt do të përdoret për foshnjat nga 12 muajshe.

Përpara se të vendosësh të plotësosh ose të zëvendësosh ushqimin e gjirit me këtë produkt, këshillohuni me mjekun.

Brand

HiPP

Për katër breza, familja Hipp ka shkuar pak më tej për t'u kujdesur për gjërat e vogla të jetës; gjërat që ne besojmë kanë vërtet rëndësi. Kjo është arsyeja pse Hipp janë pionierët në produktet organike dhe në bujqësi të qëndrueshme për mbi 60 vjet, për të ushqyer të vegjlit dhe për të mbrojtur të ardhmen e tyre, sepse Hipp ka ditur gjithmonë se puna me Nënën Natyrë është më e mira për planetin.

Additional information

Formulimi

Grup-mosha

I përshtatshëm për

,

Veprimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Hipp Organic Junior”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by