Hipp Qumesht Antirefluks

0 Orders
#
In stock
1,450L

Description

Hipp Qumesht Antirefluks

500g*3

Përbërësit: qumësht i skremuar, hirrë, vajra bimore(vaj palme*, vaj kolze, vaj luledielli), laktozë, agjent trashës nga goma, vaj peshku, klorur kaliumi, karbonat kalciumi, vaj alpine Mortierella, citrat natriumi, kripëra kalciumi të acidit ortofosforik, kolinë, klorur kalciumi, L-fenilalaninë, L-tirozinë, L-leucinë, karbonat magnezi, L-triptofan, L-histidinë, sulfat hekuri, stabilizues acid laktik, vitaminë C, sulfat zinku, kulturë natyrale e acidit laktik (Lactobacillus fermentum hereditum®1), niacin, acid pantotenik, inositol, vitamin E, sulfat bakrri, vitamin A, vitamin B1, vitamin B6, jodur kaliumi, acid folik, selenat natriumi, vitamin K, vitamin D, D-biotin, vitamin B12.

*Vaj palme organik i certifikuar nga autoritetet e pavaruara kontrolluese

* Lactobacillus fermentum CECT5716

*Pa përbërës të modifikuar gjenetikisht

Pesha neto: 300g

Përdorimi: HiPP AR formula e vecantë është e përshtatur për menaxhimin e ushqyerjes e përtypjes së shpeshtë dhe pështymës tek foshnjat dhe mund tëpërdoret nga lindja e në vazhdim si ushqim për foshnjën tuaj.

Udhëzime për përgatitje: Ju lutem kushtojni vëmendje udhëzimeve kur përgatisni formulën për foshnjet.

Përgatitja e gabuar si dhe ruajtja e qumështit të përgatitur në shishe për një kohë më të gjatë mund të shkaktojë dëme shëndetësore, si për shembull rritja e baktereve të padëshiruara.

Për këtë arsye përgatitni gjithmonë ushqim të freskët për çdo vakt, konsumojeni menjëherë dhe derdhni qumështin e ngelur nga shishet e mëparshme.

Pastroni me kujdes shishen ose biberonin.

Paketimin e hapur mbylleni mirë pas çdo përdorimi, të ruhet në vend të thatë dhe temperaturë ambjenti, të konsumohet brenda 3 javësh.

Qumështi nuk duhet të ngrohet në mikrovalë (rrezik nga djegia).

Ju lutem sigurohuni që paketimi të jetë i padëmtuar para përdorimit.

Brand

HiPP

Për katër breza, familja Hipp ka shkuar pak më tej për t'u kujdesur për gjërat e vogla të jetës; gjërat që ne besojmë kanë vërtet rëndësi. Kjo është arsyeja pse Hipp janë pionierët në produktet organike dhe në bujqësi të qëndrueshme për mbi 60 vjet, për të ushqyer të vegjlit dhe për të mbrojtur të ardhmen e tyre, sepse Hipp ka ditur gjithmonë se puna me Nënën Natyrë është më e mira për planetin.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Ushqime

Open chat
Powered by