Hipp Sun Fruits +4 m

0 Orders
#Hipp 018
In stock
200L 180L

Description

Hipp Pure Miks Frutash 125g

Përbërësit: fruta* 100% (mollë*, kajsi*, pjeshka*, ananas*)

*Nuk përmban gluten

*Prodhim organik

Përdorimi: Të përdoret si ëmbëlsirë ose si ushqim shtesë. Pas hapjes të ruhet në frigorifer për 3 ditë. Ju lutem përdorni lugë plastike. Përdoret për fëmijë nga muaji I 4.

Pa konservat, aromatizues,ngjyrues dhe trashës

Kushtojni vëmëndje sigurisë së kavanozit:

Të jetë I padëmtuar

Mbyllje hermetike e kapakut me vakum

Data e prodhimit dhe skadencës: Shiko në paketim

Brand

HiPP

Additional information

Formulimi

Grup-mosha

I përshtatshëm për

Veprimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Hipp Sun Fruits +4 m”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

UPSELL PRODUCTS

Open chat
Powered by