Hippis Pjeshke-Manaferre

0 Orders
#
In stock
180L

Description

Hippis Pjeshke-Manaferre

Mos lejoni që fëmija juaj të thith vazhdimisht për të shmangur prishjen e dhëmbëve. Mbajeni kapakun e vidës jashtë mundësive të fëmijëve. Mund të ruhet në frigorifer për 2 ditë pas hapjes. Fruta dhe drithëra pa asnjë shtesë. E ëmbël dhe e pastruar mirë.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Ushqime

Open chat
Powered by