Hipps Molle, Dardhe, Banane

0 Orders
#
In stock
180L

Description

Hipps Molle, Dardhe, Banane

Mollë me Dardhë dhe Banane, Hipp, 100gr-Për shëndetin e foshnjës tuaj:

-pa sheqer shtesë. i pasur me vitamin C për sistemin imunitar

-pa aromë shtesë

-pa gluten

Udhëzim për përdorim prej muajit  të 4. Preferohet të ruhet në temperaturë të dhomës, kurse pas hapjes të ruhet në frigorifer

Brand

HiPP

Për katër breza, familja Hipp ka shkuar pak më tej për t'u kujdesur për gjërat e vogla të jetës; gjërat që ne besojmë kanë vërtet rëndësi. Kjo është arsyeja pse Hipp janë pionierët në produktet organike dhe në bujqësi të qëndrueshme për mbi 60 vjet, për të ushqyer të vegjlit dhe për të mbrojtur të ardhmen e tyre, sepse Hipp ka ditur gjithmonë se puna me Nënën Natyrë është më e mira për planetin.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Ushqime

Open chat
Powered by