Holle Apple +4 m

0 Orders
#Holle 002
In stock
200L

Description

Holle Apple +4 m – 125 g

100% mollë

Kavanoza me mollë të pastër janë të buta në shije dhe ideale kur fillon ushqimi shtesë.

Së bashku me varietetet e tjera ato mund të përdoren si pjesë e një qull frutash drithërash pas moshës 4 muajsh.

Brand

Holle

Additional information

Formulimi

I përshtatshëm për

Grup-mosha

Veprimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Holle Apple +4 m”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

UPSELL PRODUCTS

Open chat
Powered by