Holle Apple & Banana with Apricot

0 Orders
#Holle 003
In stock
300L

Description

Holle Apple & Banana with Apricot + 6 m  – 190 g

Mollë, banane dhe kajsi

Kavanoza me mollë, banane dhe kajsi organike,  janë të buta në shije dhe ideale kur fillon ushqimi shtesë. Së bashku me varietetet e tjera ato mund të përdoren si pjesë e një qull frutash drithërash pas moshës 6 muajsh.

Brand

Holle

Additional information

Formulimi

Grup-mosha

I përshtatshëm për

Veprimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Holle Apple & Banana with Apricot”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by