Holle Apple & Bilberry +4 m

0 Orders
#Holle 004
In stock
300L

Description

Holle Apple & Bilberry +4 m – 190 g

mollë, boronicë

Kavanoza me mollë dhe boronicë organike, 
janë të buta në shije dhe ideale kur fillon ushqimi 
shtesë.
Së bashku me varietetet e tjera ato mund të përdoren si 
pjesë e një qull frutash drithërash pas moshës 4 muajsh.

Brand

Holle

Additional information

Formulimi

Grup-mosha

I përshtatshëm për

Veprimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Holle Apple & Bilberry +4 m”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by