Holle Apple whith Fruits of the Forest +8 m

0 Orders
#Holle 006
In stock
250L

Description

Holle Apple whith Fruits of the Forest +8 m – 220 g

mollë, fruta pylli

Kavanoza me mollë dhe fruta pylli organike, 
janë të buta në shije dhe ideale kur fillon ushqimi 
shtesë.
Së bashku me varietetet e tjera ato mund të përdoren si 
pjesë e një qull frutash drithërash pas moshës 8 muajsh.

Brand

Holle

Holle bën ushqim organik për fëmijë në cilësinë e Demeter. Kompania u themelua në vitin 1933 dhe ka refuzuar pa kompromis përpunimin kimik dhe konservuesit që në fillim. Këtë vit ne festojmë 80 vjetorin tonë. Mësoni më shumë për historinë e kompanisë sonë dhe festimet tona këtu. Gama e produkteve përfshin qumështin e foshnjës dhe formulën e foshnjave, qullën e foshnjës dhe një gamë të plotë të kavanozëve. Vaji i heqjes së foshnjës, çajrat dhe ushqimet përfundojnë ofertën tonë gjithëpërfshirëse.

Additional information

Formulimi

Grup-mosha

I përshtatshëm për

Veprimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Holle Apple whith Fruits of the Forest +8 m”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by