Holle Banana with semolina +6 m

0 Orders
#Holle 009
In stock
300L

Description

Holle Banana with semolina +6 m – 190 g

banane, grurë

Kavanoza me  banane dhe grurë organike,  janë të buta në shije dhe ideale kur fillon ushqimi shtesë. Së bashku me varietetet e tjera ato mund të përdoren si pjesë e një qull frutash drithërash pas moshës 6 muajsh.

Brand

Holle

Additional information

Formulimi

Grup-mosha

I përshtatshëm për

Veprimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Holle Banana with semolina +6 m”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by