Holle Bio Organic Crunchy Snack Millet Mango +8 m

0 Orders
#Holle 034
In stock
260L

Description

Holle Bio Organic Crunchy Snack Millet Mango +8 m – 25 g

Patatina me mel dhe mango

Brand

Holle

Holle bën ushqim organik për fëmijë në cilësinë e Demeter. Kompania u themelua në vitin 1933 dhe ka refuzuar pa kompromis përpunimin kimik dhe konservuesit që në fillim. Këtë vit ne festojmë 80 vjetorin tonë. Mësoni më shumë për historinë e kompanisë sonë dhe festimet tona këtu. Gama e produkteve përfshin qumështin e foshnjës dhe formulën e foshnjave, qullën e foshnjës dhe një gamë të plotë të kavanozëve. Vaji i heqjes së foshnjës, çajrat dhe ushqimet përfundojnë ofertën tonë gjithëpërfshirëse.

Additional information

Formulimi

Grup-mosha

I përshtatshëm për

Veprimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Holle Bio Organic Crunchy Snack Millet Mango +8 m”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by