Holle Bio Organic Red Bee Pouch Apple with Strawberries +8 m

0 Orders
#Holle 029
In stock
250L

Description

Holle Bio Organic Red Bee Pouch Apple with Strawberries +8 m – 100 g

mollë, luleshtrydhje

Pure e imët e përftuar 100% nga fruta të zgjedhura për të krijuar variantin më mirë për fëmijën tuaj. Kombinim i mollës dhe luleshtrydhjes, i jep një shije të veçantë bebes tuaj. E përshtatshme për t’u konsumuar pas moshës 8 muajsh mes vakteve ose kur jeni në lëvizje.

Përdorimi: Ushqehet me lugë ne vaktet e ndërmjetme. Ruhet në frigorifer deri në 2 ditë pas hapjes.

*Pa gluten, pa vezë, pa laktozë.

*Paketim pa rrjedhje që siguron një ruajtje të plotë të produktit.

*Me çertifikim Demeter.

Përbërësit: 82% mollë, 16% luleshtrydheje

Brand

Holle

Holle bën ushqim organik për fëmijë në cilësinë e Demeter. Kompania u themelua në vitin 1933 dhe ka refuzuar pa kompromis përpunimin kimik dhe konservuesit që në fillim. Këtë vit ne festojmë 80 vjetorin tonë. Mësoni më shumë për historinë e kompanisë sonë dhe festimet tona këtu. Gama e produkteve përfshin qumështin e foshnjës dhe formulën e foshnjave, qullën e foshnjës dhe një gamë të plotë të kavanozëve. Vaji i heqjes së foshnjës, çajrat dhe ushqimet përfundojnë ofertën tonë gjithëpërfshirëse.

Additional information

Formulimi

Grup-mosha

I përshtatshëm për

Veprimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Holle Bio Organic Red Bee Pouch Apple with Strawberries +8 m”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by