Holle Biscuits Aux Fruits +10 m

0 Orders
#Holle 041
In stock
550L

Description

Holle Biscuits Aux Fruits +10 m 

Biskota me shije frutash

Biskotat me shije molle dhe dardhe, përbën një vakt te ndërmjetëm për femije mbi moshën 10 muajsh per tu marrë me vete në shëtitje .

Përdorimi: Fëmija mund ti konsumojë vetë, në praninë e një  personi të rritur.

*Pa ëmbëlsues

*Me çertifikim nga Unioni Europian.

34% miell gruri, 33% tërshërë, 16% lëng dardhe koncentrat, 6% lëng molle si koncentrat, vaj luledielli,  lëng karrote si koncentrat, vitaminë B1 .

Brand

Holle

Additional information

Formulimi

Grup-mosha

I përshtatshëm për

Veprimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Holle Biscuits Aux Fruits +10 m”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

UPSELL PRODUCTS

Open chat
Powered by