Holle Broccoli with Rice +4 m

0 Orders
#012
In stock
300L

Description

Holle Broccoli with Rice +4 m – 190 g

brokoli, oriz

Kavanoza me brokoli dhe oriz organike,  janë të buta në shije dhe ideale kur fillon ushqimi shtesë. Së bashku me varietetet e tjera ato mund të përdoren si pjesë e një qull perime e drithërash pas moshës 4 muajsh.

Brand

Holle

Additional information

Formulimi

Grup-mosha

I përshtatshëm për

Veprimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Holle Broccoli with Rice +4 m”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags

, ,
Open chat
Powered by