Holle Chicken +4 m

0 Orders
#Holle 024
In stock
350L

Description

Holle Chicken +4 m – 125 g

mish pule

Kavanoza me mish vici organik,  janë të buta në shije dhe ideale kur fillon ushqimi shtesë. Së bashku me varietetet e tjera ato mund të përdoren si pjesë e një qull mishi  pas moshës 4 muajsh.

Brand

Holle

Additional information

Formulimi

Grup-mosha

I përshtatshëm për

Veprimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Holle Chicken +4 m”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by