Holle Mais and Tapioca +4 m

0 Orders
#Holle 035
In stock
750L

Description

Holle Mais and Tapioca +4 m – 250 g

Drithra me misër dhe tapioka

Kombinimi i misrit me tapiokën përbën një ushqim të rendësishëm për fëmijët mbi 4 muaj. Lehtësisht i tretshëm.

Përdorimi: Shtohje uje i zier dhe i ftohur në temperaturë 50º mbi drithra. Përzihen deri sa të treten plotësisht. Duhet të ftohen në një temperaturë të përshtatshme për ushqyerjen e fëmijës.

Brand

Holle

Additional information

Formulimi

Grup-mosha

I përshtatshëm për

Veprimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Holle Mais and Tapioca +4 m”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by