Holle Minis Fruits Bars Banana-Orange +12 m

0 Orders
#Holle 039
Out of stock
650L

Out of stock

Description

Holle Minis Fruits Bars Banana-Orange +12 m – 12.5 g

Copëza frutash

Kombinimi i bananes me portokallin ne copëza të vogla, përbën një vakt te ndërmjetëm për femije mbi moshën 12 muajsh per tu marrë me vete në shëtitje.

Përdorimi: Fëmija mund ti konsumojë vetë në praninë e një  personi të rritur.

*Pa vezë

*Me çertifikim nga Unioni Europian.

25% banane te thara, tërshërë, lëng dardhe, lëng molle si koncentrat, vafer, 4% lëng portokalli si koncentrat .

Brand

Holle

Holle bën ushqim organik për fëmijë në cilësinë e Demeter. Kompania u themelua në vitin 1933 dhe ka refuzuar pa kompromis përpunimin kimik dhe konservuesit që në fillim. Këtë vit ne festojmë 80 vjetorin tonë. Mësoni më shumë për historinë e kompanisë sonë dhe festimet tona këtu. Gama e produkteve përfshin qumështin e foshnjës dhe formulën e foshnjave, qullën e foshnjës dhe një gamë të plotë të kavanozëve. Vaji i heqjes së foshnjës, çajrat dhe ushqimet përfundojnë ofertën tonë gjithëpërfshirëse.

Additional information

Formulimi

Grup-mosha

I përshtatshëm për

Veprimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Holle Minis Fruits Bars Banana-Orange +12 m”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by