Holle Organic Millet Porridge + 4-6 m

0 Orders
#Holle 036
In stock
650L

Description

Holle Organic Millet Porridge + 4-6 m – 250 g

Drithra me mel

Drithi me të cilen është bazuar ky formulim është meli, ështe një ushqim i rendësishëm për fëmijët mbi 4 muaj. Lehtësisht i tretshëm.

Përdorimi: Shtohje uje i zier dhe i ftohur në temperaturë 50º mbi drithra. Përzihen deri sa të treten plotësisht. Duhet të ftohen në një temperaturë të përshtatshme për ushqyerjen e fëmijës.

Brand

Holle

Holle bën ushqim organik për fëmijë në cilësinë e Demeter. Kompania u themelua në vitin 1933 dhe ka refuzuar pa kompromis përpunimin kimik dhe konservuesit që në fillim. Këtë vit ne festojmë 80 vjetorin tonë. Mësoni më shumë për historinë e kompanisë sonë dhe festimet tona këtu. Gama e produkteve përfshin qumështin e foshnjës dhe formulën e foshnjave, qullën e foshnjës dhe një gamë të plotë të kavanozëve. Vaji i heqjes së foshnjës, çajrat dhe ushqimet përfundojnë ofertën tonë gjithëpërfshirëse.

Additional information

Formulimi

Grup-mosha

I përshtatshëm për

Veprimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Holle Organic Millet Porridge + 4-6 m”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags

,
Open chat
Powered by