Holle Organic Nursing Tea

0 Orders
#Holle 043
In stock
550L

Description

Holle Organic Nursing Tea – 30 g

Caj organik për nëna

Kombinimi i koprës, anisit dhe kamomilit e bëjnë një caj të përdorshëm nga nënat ne javët e fundit të shtatzanisë dhe gjatë ushqyerjes me gji.

*Pa gluten, ëmbëlsues.

*Me çertifikim nga Unioni Europian.

Përdorimi: Zihen rreth 200ml ujë dhe hidhen në një gotë me një bustinë caji. Lihet per 10 minuta dhe pastaj largohet bustina. Pihen 3-6 bustina në ditë.

Përbërësit: 30% kopër, 30% anis, 30% kamomil, 10% limon.

Brand

Holle

Holle bën ushqim organik për fëmijë në cilësinë e Demeter. Kompania u themelua në vitin 1933 dhe ka refuzuar pa kompromis përpunimin kimik dhe konservuesit që në fillim. Këtë vit ne festojmë 80 vjetorin tonë. Mësoni më shumë për historinë e kompanisë sonë dhe festimet tona këtu. Gama e produkteve përfshin qumështin e foshnjës dhe formulën e foshnjave, qullën e foshnjës dhe një gamë të plotë të kavanozëve. Vaji i heqjes së foshnjës, çajrat dhe ushqimet përfundojnë ofertën tonë gjithëpërfshirëse.

Additional information

Formulimi
Grup-mosha

I përshtatshëm për

Veprimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Holle Organic Nursing Tea”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by