Holle Organic Oats Porridge +6 m

0 Orders
#Holle 040
In stock
600L

Description

Holle Organic Oats Porridge +6 m – 250 g

Drithra me tërshërë

Drithi me të cilen është bazuar ky formulim është tërshëra, ështe një ushqim i rendësishëm për fëmijët mbi 6 muaj. Lehtësisht i tretshëm.

Përdorimi: Shtohje uje i zier dhe i ftohur në temperaturë 50º mbi drithra. Përzihen deri sa të treten plotësisht. Duhet të ftohen në një temperaturë të përshtatshme për ushqyerjen e fëmijës.

Brand

Holle

Additional information

Formulimi

Grup-mosha

I përshtatshëm për

Veprimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Holle Organic Oats Porridge +6 m”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by