Holle Organic Tea for Babies +20 bags

0 Orders
#Holle 042
In stock
550L

Description

Holle Organic Tea for Babies +20 bags – 30 g

Caj organik

Kombinimi i koprës, anisit dhe kamomilit e bëjnë një caj jo vetëm të pëlqyer por edhe qetësues.

*Pa gluten, ëmbëlsues.

*Me çertifikim nga Unioni Europian.

Përdorimi: Zihen rreth 200ml ujë dhe hidhen në një gotë me një bustinë caji. Lihet per 10 minuta dhe pastaj largohet bustina. Lihet të ftohet  deri në 37°C dhe pastaj i jepet fëmijës.

Përbërësit: 40% kopër, 30% anisit, 10% kamomil.

Brand

Holle

Holle bën ushqim organik për fëmijë në cilësinë e Demeter. Kompania u themelua në vitin 1933 dhe ka refuzuar pa kompromis përpunimin kimik dhe konservuesit që në fillim. Këtë vit ne festojmë 80 vjetorin tonë. Mësoni më shumë për historinë e kompanisë sonë dhe festimet tona këtu. Gama e produkteve përfshin qumështin e foshnjës dhe formulën e foshnjave, qullën e foshnjës dhe një gamë të plotë të kavanozëve. Vaji i heqjes së foshnjës, çajrat dhe ushqimet përfundojnë ofertën tonë gjithëpërfshirëse.

Additional information

Formulimi
Grup-mosha

Veprimi

I përshtatshëm për

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Holle Organic Tea for Babies +20 bags”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by