Holle Parsnip whith Potatoes +4 m

0 Orders
#Holle 016
In stock
300L

Description

Holle Parsnip whith Potatoes +4 m – 190 g

patate, pastinak

Kavanoza me pastinak dhe patate organike,  janë të buta në shije dhe ideale kur fillon ushqimi shtesë. Së bashku me varietetet e tjera ato mund të përdoren si pjesë e një qull perimesh  pas moshës 4 muajsh

Brand

Holle

Additional information

Formulimi

Grup-mosha

I përshtatshëm për

Veprimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Holle Parsnip whith Potatoes +4 m”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by