Holle Pumpkin with Chicken +4 m

0 Orders
#Holle 019
In stock
350L

Description

Holle Pumpkin with Chicken +4 m – 190 g

kungull, mish pule

Kavanoza me kungull dhe  mish pule organik,  janë të buta në shije dhe ideale kur fillon ushqimi shtesë. Së bashku me varietetet e tjera ato mund të përdoren si pjesë e një qull perimesh dhe mishi   pas moshës 4 muajsh.

Brand

Holle

Additional information

Formulimi

Grup-mosha

I përshtatshëm për

Veprimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Holle Pumpkin with Chicken +4 m”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

UPSELL PRODUCTS

Open chat
Powered by