Holle Pumpkin with Rice +4 m

0 Orders
#Holle 015
In stock
300L

Description

Holle Pumpkin with Rice +4 m – 190 g

kungull, oriz

Kavanoza me kungull dhe oriz,  janë të buta në shije dhe ideale kur fillon ushqimi shtesë. Së bashku me varietetet e tjera ato mund të përdoren si pjesë e një qull perimesh drithërash pas moshës 4 muajsh.

Brand

Holle

Holle bën ushqim organik për fëmijë në cilësinë e Demeter. Kompania u themelua në vitin 1933 dhe ka refuzuar pa kompromis përpunimin kimik dhe konservuesit që në fillim. Këtë vit ne festojmë 80 vjetorin tonë. Mësoni më shumë për historinë e kompanisë sonë dhe festimet tona këtu. Gama e produkteve përfshin qumështin e foshnjës dhe formulën e foshnjave, qullën e foshnjës dhe një gamë të plotë të kavanozëve. Vaji i heqjes së foshnjës, çajrat dhe ushqimet përfundojnë ofertën tonë gjithëpërfshirëse.

Additional information

Formulimi

I përshtatshëm për

Grup-mosha

Veprimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Holle Pumpkin with Rice +4 m”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags

, ,
Open chat
Powered by