Holle Spaghetti Bolognese +8 m

0 Orders
#Holle 020
In stock
250L

Description

Holle Spaghetti Bolognese +8 m – 220 g

spageti, perime , mish vici

Kavanoza me makarona spageti me salce me perime dhe mish vici organik,  janë të buta në shije dhe ideale kur fillon ushqimi shtesë. Së bashku me varietetet e tjera ato mund të përdoren si pjesë e një qull mishi  pas moshës 8 muajsh.

Brand

Holle

Additional information

Formulimi

Grup-mosha

I përshtatshëm për

Veprimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Holle Spaghetti Bolognese +8 m”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by