Huile De Soin

0 Orders
#
In stock
3,400L

Description

Huile De Soin

100ml

Një vaj kujdesi i përshtatshëm për lëkurën e ndjeshme
Vaji i trupit Avene Body është aleati i lëkurës së ndjeshme. Më të përgjegjshëm ndaj ndotjes, të ftohtit ose diellit, ata kanë nevojë për vëmendje të veçantë. Hidratues dhe qetësues, vaji i kujdesit ndihmon në forcimin e qëndrueshëm të epidermës.

 

Brand

Avene

Avene, një histori e pasur që fillon në një fshat të vogël në jug të Francës. Fshati i lashtë dhe piktoresk i Avène ndodhet në luginën Orb, në zemër të Parkut Natyror Rajonal Haut Languedoc. Avene, përtej kufijve! Është një marrëdhënie e bukur dhe e vërtetë e besimit që po vendoset në të gjithë botën, midis Laboratorëve Dermatologjik të Avène dhe konsumatorëve. Besim në virtytet dermatologjike të ujit termal Avène me të cilin janë pasuruar të gjitha produktet, por edhe besimi në rëndësinë e formulimeve gjithnjë inovative.

Additional information

Kategoria

Kozmetike

I përshtatshëm për

Open chat
Powered by