Hyaluronic Eye&Lip Mask

0 Orders
#
In stock
686L

Description

Hyaluronic Eye&Lip Mask

6ml

Laboratorët Alta Care krijuan një maskë të përshtatshme për zonën më të ndjeshme dhe të brishtë në fytyrë – konturin e syve. Maska Hyaluronic Eye and Buz Contour krijohet nga fermentimi i mikroorganizmave, dhe jo nga proceset mekanike. Maska e konturit të syve ka një veprim të fortë degjenerues dhe formon një barrierë mbrojtëse rreth konturit të syrit, e cila është e rëndësishme pas procedurave estetike.

Brand

Dermastir

DERMASTIR - PROFESSIONAL LUXURY SKINCARE. Ritual i Avancuar Kundër Plakjes Koleksioni "Dermastir Luxury" ofron një ritual të kujdesit të lëkurës që ka një efekt radikal në shenjat e ndryshme të plakjes dhe u frymëzua nga trajtimet estetike mjekësore. Ka efekt zbutës në rrudha, forcon lëkurën, përcakton konturet e fytyrës, ka efekt tonifikues dhe ristrukturues. Koleksioni "Dermastir Luxury" ofron një larmi produktesh për të gjitha llojet dhe shqetësimet e lëkurës.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by