Hyaluronic Face Gel Serum

0 Orders
#
In stock
2,700L

Description

Hyaluronic Face Gel Serum

30ml

Përmban liposome me cilësi të lartë të cilat japin përbërës aktivë në brendësi të lëkurës dhe rikthejnë funksionin e saj si barrierë. Në këtë mënyrë humbja e ujit trans-epidermal zvogëlohet dhe niveli i lagështisë së lëkurës rritet. E pasuruar me substanca antioksidante për mbrojtjen kundër veprimit dëmtues të “radikalëve të lirë”.

Brand

Froika

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by