Hyaluronic Luxury Collection

0 Orders
#
In stock
4,060L

Description

Hyaluronic Luxury Collection

10*2ml

Acidi Hialuronik në Ampulat e Dermastir Acid Hyaluronic për kujdesin e lëkurës garanton nivele të larta të hidratimit dhe rrit volumin e lëkurës, dhe rekomandohet veçanërisht për lëkurën e ndjeshme dhe të thatë. Hyaluronan (i quajtur edhe acid hialuronik ose hialuronat) është një glikozaminoglikan i pa sulfatuar i shpërndarë gjerësisht në të gjithë indet lidhës, epitelial dhe nervor. Shtë një nga përbërësit kryesorë të matricës jashtëqelizore dhe kontribuon ndjeshëm në përhapjen dhe migrimin e qelizave. Njeriu mesatar 70 kg ka afërsisht 15 gram hialuronan në trupin e tij, një e treta e të cilit kthehet (degradohet dhe sintetizohet) çdo ditë. Hyaluronan është gjithashtu një komponent kryesor i lëkurës ku është i përfshirë në riparimin e indeve.

Brand

Dermastir

DERMASTIR - PROFESSIONAL LUXURY SKINCARE. Ritual i Avancuar Kundër Plakjes Koleksioni "Dermastir Luxury" ofron një ritual të kujdesit të lëkurës që ka një efekt radikal në shenjat e ndryshme të plakjes dhe u frymëzua nga trajtimet estetike mjekësore. Ka efekt zbutës në rrudha, forcon lëkurën, përcakton konturet e fytyrës, ka efekt tonifikues dhe ristrukturues. Koleksioni "Dermastir Luxury" ofron një larmi produktesh për të gjitha llojet dhe shqetësimet e lëkurës.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by