Hydraceutic Cream

0 Orders
#
In stock
8,120L

Description

Hydraceutic Cream

50ml

Kremi Dermastir Hydraceutic është një produkt hidratues që ka veti mbrojtëse dhe anti-oksiduese, pasi krijon një barrierë kundër radikalëve të lirë dhe faktorëve të jashtëm dëmtues. Formula unike ushqyese e Kremit Hydraceutic Dermastir përmban përbërës të fuqishëm hidratues me një veprim antioksidues që mbron lëkurën nga thatësia dhe radikalet e lira përreth. Barriera mbrojtëse e lëkurës forcohet dhe nivelet e lagështisë rriten, falë përbërësve me veprim të shpejtë të kremit Dermastir Hydraceutic.

Brand

Dermastir

DERMASTIR - PROFESSIONAL LUXURY SKINCARE. Ritual i Avancuar Kundër Plakjes Koleksioni "Dermastir Luxury" ofron një ritual të kujdesit të lëkurës që ka një efekt radikal në shenjat e ndryshme të plakjes dhe u frymëzua nga trajtimet estetike mjekësore. Ka efekt zbutës në rrudha, forcon lëkurën, përcakton konturet e fytyrës, ka efekt tonifikues dhe ristrukturues. Koleksioni "Dermastir Luxury" ofron një larmi produktesh për të gjitha llojet dhe shqetësimet e lëkurës.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Formulimi

Open chat
Powered by