Hydrance BB Legerie SPF30

0 Orders
#
In stock
3,500L

Description

Hydrance BB Legerie SPF30

40ml

Kremi hidratues me ngjyrë të pasur me Hydrance bb është veçanërisht i mirë
i përshtatshëm për lëkurën e dehidratuar, të thatë dhe shumë të thatë: ngushtësi,
vrazhdësi, ndjesi sikleti dhe mërzi.

 

Brand

Avene

Avene, një histori e pasur që fillon në një fshat të vogël në jug të Francës. Fshati i lashtë dhe piktoresk i Avène ndodhet në luginën Orb, në zemër të Parkut Natyror Rajonal Haut Languedoc. Avene, përtej kufijve! Është një marrëdhënie e bukur dhe e vërtetë e besimit që po vendoset në të gjithë botën, midis Laboratorëve Dermatologjik të Avène dhe konsumatorëve. Besim në virtytet dermatologjike të ujit termal Avène me të cilin janë pasuruar të gjitha produktet, por edhe besimi në rëndësinë e formulimeve gjithnjë inovative.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by