Idealia Fluide Teint 45

0 Orders
#
In stock
3,400L

Description

Idealia Fluide Teint 45

30ml

Kompleksi korrigjues i përsosjes së lëkurës: vitamina C dhe E + një agjent vitalizues për lëkurën më të bukur, ditë pas dite. Lëngu i lehtë: për të freskuar lëkurën normale në atë të kombinuar.

Uji i Burimit Termik Vichy. Pa parabene. Lëkurë e ndjeshme. Hipoallergjike.

Rezultati i grimit: 14 orë mbajtje perfekte. Efekt ideal i lëkurës së zhveshur. Mbulim i mesëm. Përfundim uniform me saten.

Brand

Vichy

Vichy është një nga markat më të njohura të kozmetikës farmaceutike në Evropë. Në zemër të një natyre të paprekur, në tokat vullkanike të Auvergne, uji Vichy merr burimin e tij. Gjatë një udhëtimi mijëravjeçar në 4,000 metra thellësi, është i ngarkuar me 15 minerale dhe lëndë ushqyese të domosdoshme për bukurinë e lëkurës. Uji vullkanik VICHY është përbërësi aktiv bazë në formulat e lëkurës VICHY.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Formulimi

Open chat
Powered by