iHealth Air Smart PulseOximeter

0 Orders
#Ihealth 001
In stock
8,500L

Description

Përshkrimi

Oksimetri iHealth mundëson matjen e:
-pulsit;
-sasisë së oksigjenit në gjak;
-indeksit të perfuzionit (fortësia e pulsit).
Përmasat e tij janë 62mm x 33mm x 28mm, çka e bën lehtësisht të transportueshëm.
Operon në temperaturë nga 5˚C-40˚C.
Nëpërmjet aplikacionit përkatës mundëson transfermin e të dhënavve, të përftuara gjatë matjes, në telefonin tuaj.
Paketimi përmban:
-puls oksimetrin me wireless;
-fishën;
-manualin e përdorimit;
-litar të shkurtër.
I testuar klinikisht.

Përdorimi

Matja bëhet ne gishtin tregues ose gishtin e mezit të dorës së majtë.
Në rast se shkarkohet aplikacioni iHealth në smartphonin tuaj, të dhënat mund të shihni në kohë reale dhe t’i ruani aty.

Brand

Ihealth

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “iHealth Air Smart PulseOximeter”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/parafarmacia.al/httpdocs/wp-content/themes/aloshop/woocommerce/content-single-product.php on line 100
Open chat
Powered by