iHealth Core Wireless Body Composition Scale

0 Orders
#Ihealth 004
In stock
11,500L

Description

Përshkrimi

Njohja e peshës dhe parametrave truporë ju lejon të bëni zgjedhjen e duhur, në lidhje me dietën ushqimore dhe aktivitetin fizik gjatë përditshmërisë.
iHealth Fit përcakton:
-peshën;
-përqindjen e masës dhjamore;
-BMI-në (indeksi i masës trupore);
-sasinë e ujit në organizëm;
-kaloritë që keni harxhuar;
-masën muskulare;
-masën kockore;
-kaloritë ditore që duhet të merrni;
-sasinë e yndyrës në abdomen (në zonën rreth belit).
Ruan të dhënat për 8 persona.
Mundëson transferimin e vlerave të matjeve në smartphone-in tuaj, nëse shkarkoni aplikacionin përkatës dhe ruajtjen në memorje të një maksimumi prej 200 vlerash të përftuara.

Metoda që përdoret për përcaktimin e të dhënave (bioimpedance) bazohet në vetinë e ndryshme që kanë indet për të penguar rrymën elektrike (indi dhjamor është më rezistent, gjaku më pak rezistent etj).
Për këtë arsye nuk rekomandohet që peshorja të përdoret nga personat që kanë në trup pajisje si: pacemaker, implante, Holter etj.

Përdorimi

Thjesht hipni mbi peshore dhe shihni rezultatet tuaja.
Peshorja ju njeh në bazë të peshës suaj.
Nëse përdoret nga dy persona që janë rreth të njëjtës peshë (+5kg/-5kg), klikoni në pjesën e poshtme majtas të peshores për të zgjedhur userin tuaj.

Brand

Ihealth

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “iHealth Core Wireless Body Composition Scale”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/parafarmacia.al/httpdocs/wp-content/themes/aloshop/woocommerce/content-single-product.php on line 100
Open chat
Powered by